QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate turism

Insula Nordului din Seychelles - Raiul pe pamantInsula Nordului din Seychelles - Raiul pe pamant
Insula Nordului este una dintre primele insule descoperite in Arhipelagul Seychelles, mai precis in anul 1609, iar de atunci si pana in prezent, aspectul sau paradisiac pare sa nu se fi schimbat catusi de putin.

Cei care au ocazia sa o viziteze sustin ca ea nu poate fi departe de imaginea idilica a Gradinii Edenului, iar daca veti considera ca aprecierile lor sunt exagerate, va puteti convinge singuri admirand fotografiile de mai jos.


Din anul 1826 si pana in 1970, Insula Nordului a apartinut familiei Beaufond din Reunion.

In tot acest timp, insula a servit ca plantati pentru fructe si mirodenii, precum si ca sursa pentru colectarea de guano, ulei de peste si miez uscat de nuca de cocos.

Odata cu vanzarea insulei, aceasta a devenit un loc parasit, loc al animalelor si al plantelor salbatice, multe dintre ele fiind specii invazive.

De abia in anul 2003, Insula Nordului a fost cumparata de Wilderness Safaris, o companie de turism eco din Africa de Sud, companie care a decis ca frumuseta originara a insulei este cea care trebuie readusa in atentia vizitatorilor.

Programul de conservare a florei si faunei a dat roade imediat, iar cele 11 vile de lux amplasate in aceasta oaza de salbaticie primordiala sunt tot ceea ce poate fi mai frumos pentru un turist avid de astfel de placeri. Poate nu degeaba, Insula Nordului a devenit, in ultimii 8 ani, un loc preferat de catre tinerii casatoriti aflati in luna de miere.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }