QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism

       Termeni si conditii de utilizare

                                                                                                   
 

Termeni

Administratorul Site-ului qreferat.com furnizeaza servicii prin intermediul Site-ului cu titlu gratuit sau cu titlu oneros, potrivit prevederilor prezentelor Termeni si conditii si potrivit explicatiilor oferite pe Site.

Confidentialitate

Pentru utilizarea anumitor Servicii, Utilizatorului i se solicita inregistrarea in baza de date a Administratorului Site-ului, alegerea unei parole si a unui nume de utilizator. Utilizatorul va furniza Administratorului Site-ului date corecte, complete, actuale si valabile, iar in caz contrar se va considera ca a incercat sa incalce prevederile prezentelor Termeni si conditii, ceea ce va putea avea ca urmare inchiderea imediata a contului sau de Utilizator.
 

Prin utilizarea Serviciilor furnizate cu titlu gratuit de catre Administratorul Site-ului, Utilizatorul are obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri, indiferent de mijloacele folosite. In cazul in care Utilizatorul incalca aceasta regula Administratorul Site-ului are dreptul de a elimina orice material publicat si / sau promovat cu incalcarea acesteia. Aceasta prevedere se aplica inclusiv continutului furnizat de Utilizator prin intermediul grupurilor de discutii din cadrul comunitatii Site-ului. Este strict interzisa publicarea si / sau promovarea pe Site / prin intermediul Serviciilor a oricarui continut de orice fel care include materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau ar duce atingere bunelor moravuri.

Legal

Conform legii 677/21 noiembrie 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date adoptata de Parlamentul Romaniei si publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 790 din 12 decembrie 2001 orice persoana are dreptul la anonimat iar site-ul www.qreferat.com garanteaza acest lucru.

Privat

Caracterul privat este extrem de important pentru qreferat.com ,iar in acest sens se vor depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu qreferat.com. Cu toate acestea, esti de acord ca qreferat.com are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai. qreferat.com isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor qreferat.com sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.

Limitari

Qreferat.com va face toate eforturile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, qreferat.com nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistarti. In mod expres, esti de acord ca qreferat.com nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri qreferat.com si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }