QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate turism

Nordul Londrei

Nordul Londrei

Dincolo de Regent’s Park si teritoriul de cale ferata Euston, King’s Cross si St. Pancras, nordul Londrei se pierde in zana care pe vremuri erau sate unde cei bogat isi ridicau vile pentru a fugi de forfota orasului. Multe dintre aceste conace exinta si azi, unele fiind deschise publicul, marturi ale unei epoci apuse. Parti importante din aceste zone formeaza intinderea vasta si salbatica numita Hampstead Heath. Unele dintre „sate”, cum ar fi Hampstead sau Highgate, se diating usor se caracatita urbana care le inconjoara. Aici locuiesc oamenii bogati. Arhitectura este bine pastrata. Exista si multe restaurante si puburi. Alte parti ale nordului Londrei au o atmosfera diferita – de la agitatul Camden, cu piata sa de pe marginea canalului, puburi si cluburi efervescente, pana la modernul Islington, cu magazinele sale de moda si de antichitati, restaurante, cafenele si baruri selecte.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }