QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate turism

Mix-ul promotional. Promovarea turisticǎ

Mix-ul promotional. Promovarea turisticǎ


Una din sarcinile cele mai importante asumate de marketingul mix este aceea de a furniza clientelei toate genurile de informatii, sfaturi si indemnuri prin intermediul carora aceasta sa fie atentionata de existenta unei anumite oferte, sa i se trezeasca interesul in legatura cu utilitatea acesteia, sa fie atrasa spre ea, sa i se creeze convingerea ca ea este in masura sa o satisfaca mai bine decat altele si sa o determine sa ia decizia de cumparare.
Actiunile promotionale in domeniul turismului vizeaza atat atragerea unor noi clienti, cat si pastrarea celor vechi, adresandu-se, direct prin retelele de intermediari, fie intregului public, fie unor categorii bine identificate de clienti tinta. Promovarea poate favoriza firmele turistice de la toate nivelurile, de aceea in efortul de promovare sunt angrenate nu numai organismele teritoriale si nationale, ci si organisme internationale.

Fiind orientata cu precadere spre turistii potentiali, promovarea nu va neglija nici comerciantii si ceilalti intermediari.

Datorita legaturii dintre promovare si vanzari in turism pot fi puse in evidenta doua stiluri promotionale distincte:

-promovarea imaginii, avand in centrul atentiei destinatiile turistice pe care urmareste sa le faca cunoscute;

-promovarea vanzarilor, care implica operatiunile de comercializare.Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }