QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate transporturi

Puntea vehiculelor- schema a doua punti
PUNTEA VEHICULELOR- SCHEMA A DOUA PUNTI

Schema celor doua punti prezentata in figura 13 consta in 2 punti similare conectate printr-un ompartiment rampa 4. Carcasa centrala sun-divide fiecare punte longitudinal. In calcule fiecare punte este divizata in 3 compartimente mai mici conectate prin guri de ventilatie reprezentate prin linie intrerupta. Puntea 1 corespunde atmosferei ambiante prin portile din stern. Focul de 70 de MW se afla in mijlocul compartimentului 1. Rezultatele calculelor sunt prezentate in figurile 14-16.
In fiecare figura schema de varf represinta inaltimea interfetei dintre straturi in m, schema din mijloc reprezinta temperatura stratului superion in oC, iar cea de jos fractia masica de oxigen in procente; numerele 1-7 corespund numarului de compartimente. Provine din ideea ca cel mai periculos caz este cand toate sursele de ventilatie sunt deschise. In acest caz, alimentarea cu oxigen prin intermediul portii este suficienta pentru eliberarea de caldura la o ratie nelimitata. Temperatura maxima in compartimentul 1 este de 400oC, iar temperaturile din celelalte compartimente  sunt detul de mari pentru aprinderea celorlalte vehicule. Cazul in care puntile sunt conectate prin intermediul camerei-rampa este de asemenea mai degraba periculos, desi focul se stinge in acest caz. Fumul emanat de foc  umple toate compartimentele, iar temperaturile maxime sunt similare sau chiar mai mari decat in cazul cu ventilatie.Pentru referinte, timpul de calcul pe un computer Pentium II  este de 3.0 la 6.0 secunde pentru o ora de timp real cu trepte temporale de 5 secunde.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }