QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate transporturi

Nationalitatea aeronavelorNATIONALITATEA AERONAVELOR


Art. 17 Nationalitatea aeronavelor
Aeronavele au nationalitatea statului in care sunt inmatriculate.
Art. 18 Inmatricularea multipla
O aeronava nu poate sa fie valabil inmatriculata in mai multe state, dar inmatricularea sa va putea isi transferata de la un stat la altul.
Art. 19 Legile nationaIe care guverneaza inmatricularea
Inmatricularea sau transferul inmatricularii unei aeronave in orice stat contractant se va efectua potrivit legilor si regulamentelor acestui stat.
Art.20 Semnele nationalitatii
Orice aeronava folosita in navigatia aerian internationala va purta semnele de nationalitate si de inmatriculare proprii.
Art.21 Continucarea inmatricularilor
Fiecare stat contractant se obliga sa funizeze la cerere, oricarui alt stat contractant sau ICAO informatii privind inmatricularea si proprietatea oricarei aeronave inmatriculate in acest stat in afara de Aceasta fiecare stat contractant va prezenta ICAO potrivit regulamentelor pe care Aceasta ar putea sa le elaboreze rapoarte cuprinzand toate informatiile corespunzatoare pe care le va putea furniza cu privire la proprietatea si controlul aeronavelor inmatriculate in acest stat si destinate in mod normal navigatiei aeriene internationale. ICAO va pune, la cerere, informatiile astfel obtinute la dispozitia celorlalte state contractate.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }