QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate management

Metoda Kanban
Metoda KanbanReprezintǎ un sistem continuu de furnizare de componente, piese, in asa fel incat muncitorii au ceea ce le trebuie, unde le trebuie si cand le trebuie.

Cuvantul “Kan” in romana inseamna “eticheta”, iar cuvantul “ban” inseamna “singur=unic”. Deci Kanban se refera la “o singura eticheta”.

Principiul de baza este acela ca un furnizor, fabrica si livreaza clientului sau, numai produsele care i-au fost comandate anterior de catre client prin intermediul unui sistem fizic de informare materializat pe baza unor etichete (carduri Kanban) care imbunatatesc circulatia informatilor intre client si furnizor.

Principii de functionare ale “Sistemului Kanban” :

Respectarea contractului dintre Client si Furnizor este asigurata prin circulatia etichetei Kanban;

Clientul se angajeaza sa exprime cererile sale fata de furnizor in functie de consumul sau;

Furnizorul nu fabrica si nu livreaza clientului atata timp cat nu a recuperat eticheta Kanban, care precizeaza numarul de piese de reaprovizionare si care reprezinta ordinul de comanda al clientului.

Kanban mai poate fi definit ca un sistem de productie la cerere, deoarece furnizorul produce doar cat i se cere si cand i se cere.loading...Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }

Referate similare:loading...


Cauta referat