QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate management

Decizii strategice rezultate din analiza diagnosticDecizii strategice rezultate din analiza diagnostic


Incadrarea companiei in clasa A, cu o probabilitate de adaptare la mediul concurential de 70,4 % impune consolidarea si incercarea de a obtine in anul 2001 clasa A +.

Principalele decizii strategice sunt:

a. Prognoza foarte atenta a pietei in scopul stabilirii limitelor minime si maxime ale valorii cifrei de afaceri in anul 2001

b. Reducerea in continuare a cheltuielilor financiare pentru atingerea in anul 2001 a unei rate ChF/CA <c. Elaborarea unui program de reducere la 0 a platilor restante.

d. Elaborarea unui program de crestere in continuare a productivitatii muncii, in conditiile unei cresteri echilibrate a nivelului de salarizare.


Pe baza analizei programelor de la punctele a, b, c si d, Consiliul de Administratie va construi bugetul pentru anul 2001 si il va prezenta actionarilor spre aprobare.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }