QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Crearea antetului si subsolului de pagina
CREAREA ANTETULUI SI SUBSOLULUI DE PAGINA

Cu toate ca nu este obligatoriu pentru o foaie de calcul, continutul unui antet sau a unui subsol este util. Foaia de calcul are deja alocat spatiu pentru acest tip de informatie care ii ajuta pe cititori sa interpreteze continutul foii de calcul.

Daca doresti sa modifici un antet sau un subsol de pagina predefint sau iti creezi propriul antet sau subsol de pagina atunci trebuie sa faci click pe butonul Custom Header sau Custom Footer. Se va deschide o noua fereastra care iti va permite sa introduci textul in stanga, in centrul sau in dreapta paginii.Butoanele pentru modificarea sau crearea unui antet sau subsol de pagina au urmatoarele semnificatii:

     Formatarea textului (Format Text) – faci click pe acest buton cand doresti modificarea fontului, marimii fontului sau stilului dupa ce textul a fost selectat

      Numarul paginii (Page Number) – iti permite sa inserezi numarul de pagina pe fiecare pagina

*      Numarul total de pagini (Total Number of Pages) – poti utiliza aceasta facilitate impreuna cu numarul paginii pentru a crea siruri de tipul „pagina 1 din 15”

     Data (Date) – adauga data curenta

     Timpul (Time) – adauga timpul curent

       Numele registrului de calcul (File Name) – adauga numele registrului de calcul

     Numele foii de calcul (Tab Name) – adauga numele foii de lucru

Antetele sunt locuri bune pentru informatiile de verificare a documentului cum ar fi numele companiei, numele departamentului sau titlul raportului. Acest tip de informatii ar ocupa un spatiu important pe ecran. Daca este plasata in antet atunci aceasta apare unde trebuie si nici nu incomodeaza cand se lucreaza cu datele.

Subsolurile sunt locuri eficiente pentru introducerea automata a datelor calendaristice, a orelor si a numerelor de pagina. Data si ora introduse automat specifica data si ora la care a fost tiparita foaia de calcul, iar numarul de pagina arata daca a fost tiparit tot raportul. In subsolurile de pagina informatia este plasata, la fel ca la antete, in afara spatiului de lucru efectiv. Continutul antetelor si al subsolurilor de pagina poate fi inserat automat executand click pe butoanele enumerate anterior. Informatia inserata automat va fi intotdeauna corecta si recenta, indiferent de modificarile pe care le-ai efectuat in foaia de calcul.loading...Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }

Referate similare:loading...


Cauta referat