QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate cosmetica

Executarea unei coafuri din melci

EXECUTAREA UNEI COAFURI DIN MELCI


La executarea acestei coafuri, parul este asezat numai in melci, obtinandu-se o coafura eleganta, simpla din ondule. Melci trebuie sa fie executati corect, pentru ca prin pieptanare sa se obtina exact coafura conceputa anterior. Coafura se realizeaza respectandu-se urmatoarele etape de lucru; se traseaza o mica carare; parul va fi pieptanat avand firele intinse. Se formeaza o mica cuta intr-o anumita directie (in cazul de fata inspre dreapta), apoi se executa melci in directia opusa cutei, deci inspre stanga atat cat tine cuta.In partea stanga se face o mica cuta deasupra urechii la tampla si se piaptana parul spre spate, pregatindu-l pentru urmatorul rand de melci. Melcii se executa avand directia inspre dreapta aproape de tampla dreapta.

In continuare se va avea grija sa se faca legatura cu melcii care sunt executati in randul al doilea si se trece la formarea unei cute in partea dreapta (la tampla, urmand ca parul sa fie pieptanat spre spate si pregatindu-l pentru executarea melcilor urmatori).

Se executa din nou melci cu directia spre stanga, incepand de la cuta din dreapta, pana se ajunge in spatele urechii s.a.m.d.

Se aranjeaza prin pieptanare parul de la ceafa cu atentie fileul si se trece la uscarea parului.
Numai prin simpla pieptanare si periere a parului, fara tapare se obtine o coafura pe ondule. Eventual se tapeaza putin parul si se aranjeaza coafura tinand cont de directia in care s-au executat melcii.

Dupa aceea se pulverizeaza cu putin lac fixativ.

In acest fel se poate obtine o coafura din melci bazata pe ondule.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }