QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Orez cu lapte

OREZ CU LAPTE


Ingrediente


1/2 l lapte, 50 g orez, 30 g zahar, 30 g unt, dulceata, sirop etc. . . . . .
Mod de preparare


Orezul, curatat de impuritati, spalat si scurs se fierbe in 100 ml apa intr-o craticioara de 1 l, pana se umfla putin si scade apa. Se adauga apoi laptele, untul si orezul se fierbe in continuare acoperit, mestecand din cand in cand. Zaharul se adauga numai la sfarsit si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Cand orezul este moale cu bobul intreg, chiar daca lichidul din el nu a scazut, nu se mai continua fierberea. Orezul se poate servi si rece si cald in cupe sau farfurioare, dupa care se pune dulceata sau sirop.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }