QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Glazura rapida de cacao (i)GLAZURA RAPIDA DE CACAO (I)


Ingrediente


150 g zahar, 50 g cacao, 75 ml apa, 50 g unt sau 30 g unt si o lingura (15 ml) untdelemn. 

Mod de preparare


Zaharul cu apa se fierb astfel: intr-un ibric, asezat pe foc, zaharul si apa se amesteca cu o lingura de metal, pana cand zaharul se dizolva complet; siropul se lasa sa fiarba acoperit cu o farfurioara de portelan pana cand se leaga (cad 3 picaturi de sirop una langa alta, atunci cand se ridica lingura din sirop pe latimea ei. Siropul clocotit se adauga in suvoi subtire in cacaua neaparat cernuta cu care se amesteca incontinuu. Daca glazura este suficient de subtire (daca glaseaza dosul lingurii), se foloseste imediat, sau se subtiaza cu o lingura de untdelemn sau putin unt cu care trebuie amestecata foarte bine. Pentru prajitura cu suprafata intinsa, se desarta toata glazura deasupra ei (pentru tava de cca. 40/28 cm sau ceva mai mica) si cu lama lata a unui cutit de masa se intinde imediat, acoperindu-i toata suprafata. 


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }