QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Suc de fructe cu alcoolSUC DE FRUCTE CU ALCOOL


Ingrediente


Fructe zemoase: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii si albe, caise, piersici, alcool, rachiu sau tuica tare. 

Mod de preparare


Fructele mai zemoase ca: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii si albe, caise, piersici etc. se trec prin masina de suc. Sucul, obtinut din una sau mai multe fructe combinate dupa gust, se amesteca cu alcool, rachiu alb sau tuica tare (dublu fiarta), calculand ca produsul rezultat sa aiba peste 25 grade alcool, ca sa nu mai fermenteze. Se lasa in damigeana 2-3 zile sa se aseze si sa se limpezeasca, apoi se trage in sticle care se vor astupa ermetic. Se lasa in camara si se folosesc la prepararea diferitelor bauturi, lichioruri, adaugandu-se zahar dupa gust.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }