QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

CrusonCRUSON


Ingrediente


1/2 kg fructe (portocale, zmeura, fragi, capsuni, caise etc., 100-300 g zahar, 2 1/4 l vin, sifon sau samanie.


Mod de preparare

Crusonul este o butura slab alcoolizata, preparata numai din vinuri naturale din struguri, in care se adauga fructe, ca: portocale, zmeura, fragi, capsuni, caise, etc.  Fructele (cca. 1/2 kg) se presara cu 100-300 g zahar (care prin topire le extrage zeama si le moaie) se toarna putin vin (1/4 l )si, eventual, un paharel de lichior triplusec sau cu aroma fructului. Dupa cca. 2 ore, se adauga 1-2 l vin cu care se amesteca. In pahare se pune sifon (sau vin spumos, samanie in loc de sifon) 1/4 sau 1/2 din capacitatea paharului, completand cu vin (in care au fost macerate fructele). In vin se pot lasa fructele, iar daca s-au inmuiat prea mult, se pot inlocui cu altele proaspete.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }