QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate medicina

Vitamine pentru un par sanatos
VITAMINE PENTRU UN PAR SANATOS


Sampoanele si balsamurile nu sunt suficiente pentru a avea un par sanatos; nutritia eficienta joaca un rol deosebit de important in mentinerea supletei si stralucirii podoabei capilare. Spre deosebire de piele, parul nu are capacitatea de a se autoreface, insa dumneavoastra puteti asigura cresterea unui par nou, mai sanatos. Primul lucru pe care il aveti de facut este sa va examinati cu atentie dieta zilnica. Sunt prezente drojdia, pestele, germenii de grau si ficatul? Asa ar trebui. Vitaminele si mineralele continute in aceste alimente sunt necesare parului dumneavoastra ca si un bun masaj al pielii capului, sampoane imbogatite in proteine, cu un pH echilibrat si suplimente vitaminice.
SUPLIMENTE

►Multivitamine si multiminerale o tableta pe zi dupa oricare dintre mese. Sunt importante pentru starea generala de sanatate a parului.

►Vitamina B complex, 100 mg (reglare temporala) o tableta dupa oricare dintre mese. Vitaminele B sunt esentiale pentru cresterea parului. Acidul pantotenic, acidul folie si acidul para-aminobenzoic ajuta la restabilirea culorii naturale a parului incaruntit.

►Beta-caroten, 10.000 UI, una-doua tablete zilnic, timp de cinci zile pe saptamana, dimineata si seara. Conlucreaza cu vitaminele B pentru a reda stralucirea parului.►Cisteina, 1 g zilnic, intre mese cu suc de fructe. Contribuie la mentinerea unui par stralucitor.

►Multiminerale chelatizate o tableta zilnic la micul dejun. Minerale ca siliciul, sulful, iodul, fierul previn caderea parului.

►Nu uitati ca pentru a pastra vitamina A in organism si o eficienta utilizare a ei, aveti nevoie de cativa acizi grasi, vitamine B si colina.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }