QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate mecanica

Asamblari prin pene
Asamblari prin penePenele sunt organe de masini care prin forma lor si a locasului in care sunt introduse asigura asamblarea necesara.

Dupa rolul functional penele pot fi: de asamblare sau de reglare.

Dupa modul de realizare a imbinarii, penele pot fi : cu strangere sau fara strangere.

Dupa pozitia lor fata de axa pieselor imbinate penele pot fi : transversale (cu una sau ambele fete laterale inclinate) sau longitudinale (cu laturile para­lele sau cu una din laturi inclinata, fata superioara a penei).

In proiect se vor trata numai penele longitudinale care sunt cele mai frecvent utilizate. Pentru a avea o imagine asupra asamblarilor cu pana transversala, se prezinta la sfarsitul si aceste imbinari, fara indica­tiile de calcul. In sectiune penele longitudinale pot fi dreptunghiulare sau patrate. Clasi­ficarea penelor longitudinale este data in STAS 430-74.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }