QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate matematica

Cazul normal convergentCazul normal convergent

Si in acest caz axa X coincide cu directia bazei de fotografiere, iar axa Z cu directia de fotografiere corespunzatoare fotogramei din stanga (F). Tinand seama de unghiul fi, formulele de calcul pentru coordonatele unui punct A ( ) din spatiul obiect sunt date de relatiile (1) in cadrul carora factorul de scara lamda prim se calculeaza cu relatia (2). In cadrul expresiei factorului de scara f distanta focala, iar p - paralaxa longitudinala care se stabileste pentru fiecare punct observat.Folosind datele din tabelul 1 valoarea coordonatelor imagine xi se vor calcula adaugand la coordonatele xi paralaxele corespunzatoare (pi).
Rezolvare:


Nr.Coord

xi'

zi'

pi'

x'i


XA

YA

ZA
Nr/Coord

xci'

zci'

pci'


xo=


mm


z0=


mm


p0=


mm


f=


mm


B=


m


z0=


m


fi=
I= hop-10cmNr.Coord

xi'

zi'

pi'

X

Y

Z

ZG


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }