QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente management

Identificati riscurile detaliind activitatileIdentificati riscurile detaliind activitatile


SDA-ul ajuta sa identificati activitatile pe care le aveti de indeplinit, dar  ajuta de asemenea sa identificati necunoscutele care pot creea probleme proiectului. Gandind la activitatile cerute de indeplinirea proiectului, adesea identificati unele elemente care pot afecta modul de indeplinire sau daca puteti indeplini una sau mai multe activitati in proiect. Uneori cunoasteti aceste informatii cu certitudine dar uneori sunt necunoscute. Identificarea si tratarea efectiva a necunoscutelor creste sansele pentru succesul proiectului. Informatiile necunoscute de care aveti nevoie pot fi impartite in doua categorii:necunoscute cunoscute: informatii nedisponibile dar existente;

o necunoscuta necunoscuta: informatii nedisponibile si neexistente.

Rezolvati necunoscutele cunoscute gasind pe cei care au informatia si determinati informatia. Cu necunoscutele necunoscute o rezolvati ori dezvoltand planurile de criza pentru cand gasiti informatia ori estimati informatia.

Sa ne intoarcem la SDA-ul din figura 3.2. in care se detaliaza activitatile de conducere a urmaririi corespondentei unui esantion din clientii organizatiei. Prima sarcina este "selectarea unui esantion pentru supraveghere". Cand planificati proiectul nu stiti daca exista un fisier cu numele clientilor. Daca exista, selectarea unui esantion pentru supraveghere va ia doar o saptamana. Daca nu exista, trebuie sa creati un fisier si selectarea esantionului va ia patru saptamani. Daca exista sau nu fisierul este o necunoscuta cunoscuta; voi nu stiti, dar altcineva stie. Rezolvati problema necunoscuta verificati daca acest fisier exista.

Dezvoltarea SDA-ului ajuta sa identificati o situatie in care ceva ar putea  compromite sansele de succes ale proiectului. Atunci trebuie sa decideti cum veti rezolva situatia. Vezi capitolul 10 pentru discutii suplimentare privind modul de identificare si conducere a proiectelor cu riscuri si incertitudini.


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }