QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate istorie

ISTORIA MARILOR CULTURI
Pornind inca de la vechii greci ce au fundamantat filosofia ( Platon , Socrate ) si uemarind treptat scara marilor ganditori fie ei filosofi sau oameni politici ( Machiavelli , Locke ) , cultura stabila a fost generata de timpul cu aptitudinile lui dezastruoase ce au adus esenta atat pe culmile imposibilitatii , mediocritatii , cat si pe coastele muntilor de pe care urmau sa cada .Desi timpul a sugerat o tranchilitate voita a situatiei , inca nu se poate vorbi despre o cultura leita perfectiunii , dar nici fosrte departe de aceasta , nu poti copia ingerii ! Pamanteanului ii ramane doar sa inscriptioneze pe hartie , cu plictiseala intiparita pe fata , capriciile marilor inventatori ce au perseverat inutil in gasirea idealului , tocmai datorita copierii exacte , fara motiv de miscare , nici macar de paginatie si imaginatie , e o profunda si constanata ideologie .

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }