QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Word


-textul poate fi centrat fata de marginile de sus si respectiv jos ale paginii sau fata de marginile din stanga si dreapta.
-acest program iti permite sa numerotezi toate paginile documentului la care lucrezi, dar in acelasi timp poti sa amplasezi si numarul paginii curente atat in partea de sus cat si in partea de jos a ei.
-deasupra textului in partea de sus a paginii apar antetele, iar in partea de jos a paginii apar subsolurile.Atat antetele cat si subsolurile sunt portiuni de text care apar pe fiecare pagina, independent de textul propriu-zis la care lucrezi.
-cu acest program poti sa modifici valoarea curenta a dimensiunii foii de hartie, in functie de tipul de format pe care doresti sa-l utilizezi.Microsoft Word te ajuta ca textul sa apara in pagina pe mai multe coloane, ca intr-un ziar sau o revista.

Dupa introducerea textului, se poate incepe tehnoredactarea propriu-zisa. I n aceasta etapa se realizeaza in primul rand formatarea caracterelor cu care sunt scrise diferitele parti ale documentului.

FONTURI
Un font (corp de litera) este un set de maxim 256 de caractere care au un aspect grafic comun.Cateva exemple:
ARIAL BLACK TAHOMA
BAKERSIGNET AMERICANA
BRUSH SCRIPT MT COTTONWOOD
JUNIPER COURIER NEW
UMBRA MONOTYPE CORSIVASelectarea unui font se poate face din bara de butoane de formatare, sau din meniul FORMAT, lista FONT.
Pentru a modifica fontul ales initial pentru o anumita portiune din document(caracter, cuvant, paragraf . ), se procedeaza in felul urmator :
-se selecteza textul respectiv ;
-se deschide lista FONT si se alege fontul dorit executand clic cu butonul stang al mouse-ului pe numele fontului ;
Fontul este caracterizat si prin dimensiunea caracterelor cu care se scrie textul respectiv.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }