QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Crearea registrului de lucru pe baza unui sablon fig. 4, 5Crearea registrului de lucru pe baza unui sablon fig. 4, 5Fig. 4


Atunci cand creati registrul de lucru pornind de la un sablon din tabul Spreadsheet Solutions al casetei de dialog Templates, puteti particulariza unul dintre designurile standard de foi de lucru, in conformitate cu nevoile dumneavoastra.
Pentru a crea un registru de lucru pe baza unui sablon:


  1. In panoul de sarcini New Workbook, dati click pe On My Computer
  2. In tabul Spreadsheet Solutions din caseta de dialog Templates, dati click pe un sablon
  3. Dati click pe OK
  4. Avand sablonul deschis, il puteti particulariza cu propriile dumneavoastra informatii


Fig. 5


Din meniul File alegeti comanda Save As, introduceti un nume de fisier in caseta File Name si dati click pe Save pentru a salva ca registru de lucru fisierul pe care l-ati creat pe baza unui sablon.

Alegeti comanda Save As, apoi in caseta Save as Type alegeti optiunea Template pentru a salva ca sablon un registru de lucru.
Deplasarea in interiorul unei foi de lucru


Pentru a introduce date intr-o celula, trebuie mai intai sa va deplasati la celula.

Pentru a va deplasa la celula dati click pe celula . De asemenea puteti sa apasati pe tastele cu sageti ca sa navigati in registrul de lucru. Celula activa este cea conturata de cursorul-cheie.Introducerea datelor intr-o celula fig. 6
In fiecare celula intr-o foaie de lucru puteti introduce text, un numar sau o formula. Scrieti text pentru a crea o eticheta de exemplu, un cap de coloana. Scrieti un numar pentru a avea datele cu care sa calculati, apoi introduceti o formula pentru a efectua un calcul. Rezultatele aplicarii formulei apar in celula.

Pentru a introduce date intr-o celula:


  1. Selectati celula
  2. Introduceti text, un numar sau o formula
  3. Treceti la urmatoarea celula. Datele sunt introduse in mod automat in celula anterioara.
Fig. 6


Dupa ce ati scris continutul unei celule, nu trebuie sa apasati tasta Enter. Puteti pur si simplu sa treceti la alta celula. Daca in celula curenta doriti sa adaugati o linie noua, apasati Alt+Enter .

Daca nu specificati un format diferit, textul din celule va fi aliniat in mod automat la stanga si numerele vor fi aliniate la dreapta.

Daca aveti nevoie de o serie de date sau numere consecutive pentru capetele de randuri, folositi caracteristica AutoFill pentru a le introduce automat.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }