QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

ABC-ul Succesului pe Internet

ABC-ul Succesului pe Internet


1A- Advanced Technology (Tehnologie Avansata)

Internetul ofera oportunitati de afaceri nelimitate si noi tehnologii pentru web sunt dezvoltate continuu. Inseamna mult sa poti tine pasul cu aceste progrese si, din acest motiv, ai nevoie de un expert pe care sa te poti baza ca va da posibilitatea sa profiti la maximum de ceea ce iti poate oferi Internetul. In loc de a insira o serie de acronime care nu insemna nimic pentru utilizator, Consultantul de Internet poate exemplifica in ce mod beneficiaza o companie de pe urma tehnologiilor de Internet. Iata numai o parte dintre aceste beneficii :  • Solutii complete de comert electonic care permit sa vanzarea pe Internet si care includ functii de monitorizare automata a stocului, procesare de carduri de plata si calcul al costurilor de transport.
  • Medii interactive de lucru online pentru a transmite ideile, documentele si fisierele se pot reduce sau elimina costurile de curierat, trimiterile nesigure pe fax si cheltuielile cu convorbiri telefonice la distanta.
  • Marketing directionat prin e-mail bazat pe datele demografice ale clientilor si pe preferintele de cumparare - pentru a promova produsele si serviciile companiei.
  • Trimiterea automata de informatii catre clienti, la cererea acestora - gata cu cheltuielile pe timbre postale.
  • Sistem de administrare a stocurilor, usor de accesat de catre clientii utilizatorilor.

2 B - Be found (Sa fii gasit)

A lansa un site pe Internet este un prim pas - unul mare - dar fara vizitatori investitia facuta nu si va arata adevaratul potential. Nu se deschide un magazin intr-o zona pustie, deci de ce sa existe un site pe care sa nu-l gaseasca nimeni? Din nefericire, este o problema obisnuita si aici esueaza multe companii. Vestea buna este ca un Consultant de Internet poate ajuta nu numai sa existe un site pe Internet ci si sa existe un flux constant de vizitatori pe acest site. Acest lucru este realizat pe mai multe cai, dintre care pot aminti: optimizarea pentru motoarele de cautare, strategiile Pay-Per-Click (plata pentru vizitatorul adus), construirea de legaturi, inscrierea in directoare, marketing bazat pe recomandari. In plus, consultantii pot ajuta sincronizarea promotiilor offline cu activitatile din magazinul electronic.Importanta faptului de a fi gasit nu este deloc exagerata, intrucat Internetul devine pentru consumatori cea mai importanta metoda de cercetare in timpul procesului de cumparare. Cu siguranta daca nu ne gasesc clientii pe noi o sa gaseasca concurenta. Consultantul de Internet poate dezvolta un program prin care se asigura ca website-ul este gasit atunci cand clientii cauta produsele comercializate.

3 C - Consultation and Education (Consultanta si Educatie)

Este stiut faptul ca afacerile se schimba repede, iar Internetul evolueaza si mai repede. Cu toate lucrurile pe care le avem de facut pentru afacerea noastra, nu avem timp sa ne ocupam chiar de tot. Din fericire, ne poate ajuta Consultantul de Internet. Un alt avantaj pe care ni-l ofera lucrul cu WSI este analiza continua si consilierea in privinta strategiei online. Acestea ofera o concentrare asupra aspectelor de afaceri intr-o zona care este, de obicei (in mod incorect), privita ca fiind strict un proces tehnic. Consultantul de Internet va fi intotdeauna disponibil pentru a raspunde la intrebari, pentru a da informatii relevante si pentru a face recomandari in scopul de a se asigura ca se proita la maximum de investitia facuta.

Deci exista ABC-ul: Tehnologie Avansata, Sa fi gasit si Consultanta si Educatie. Fiecare dintre aceste componente contribuie la crearea bazei pentru o Solutie de Internet eficienta. Renuntrea la una dintre ele transforma website-ul intr o masina care nu are aprindere sau cilindrii de calitate. S-ar putea sa se mearga, dar nu la capacitatea la care se asteapta din partea investitorilori, iar in final va va costa.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }