QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate geografie

Excursie Delta Dunarii

Dintre mamifere amintim:pisiscile salbatice,cainele enot,bizamul,mistretul etc.
Rezervatii ale naturii si monumente:
-Rosca-Buhaiova-Grecisca-este rezervatie faunistica si situata intre grindurile Letca si Chilia cu o suprafata de 15400kct.
-Perisor-Zatoane;
-Puriteasca-Leahova.
-Padurea Letea
-Padurea Caraoman
-Padurea Valea.

Vestigii Istorice
-Troismis,Fortareata Nodiodium.
-Niculitel-unicat arhitectonic in Europa;Man Cocos-construita in stil oriental turc-detine un muzeu de arta medievala de carte si icoane;Man. Celic Dere in satul Telnita;Moscheea Aligazapasa.-Muzeul Deltei Dunarii din Tulcea care cuprinde: fauna,istorie si arheologie,etnografie si arta populara,arta plastica,Biserica din loc.Chilia veche,numita si “Catredala Deltei”
-casa memoriala Panaid Cerna.
-Muzeul casei nicovene.
-Statuia lui Mircea cel Batran.


Excursie 3 zile
Agentia ATAV va ofera o excursie relaxanta in Delta Dunarii,incluzand excursie cu vaporasul,vizitarea unor locuri de cult si religioase,cazare in Babadag si in Tulcea,vizitarea satului Niculitel,Manastirea Celic Dere,Man. Saon,muzeul ul Deltei Dunarii din Tulcea,precum si Moscheea din Babadag.
Traseu:Bucuresti-Slobozia-Harsova(vizitarea portului,popas)-Frecatei(vizitarea Man.Celic Dere) -Babadag(vizitarea Moscheei si cazare la Motel Babadag)-Niculitel(vizitarea Man.
Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }