QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

RAPORT de audit finaciar

In executarea misiunii incredintate, va prezentam Raportul de audit financiar si certificare a bilantului contabil al S.C. BETA S.R.L.Satu Mare str. Gheorghe Balint nr. 213, privind exercitiul incheiat la data de 31 decembrie 2001 astfel cum sunt prezentate in anexele la prezentul raport (A.B.C. si D.).
Am procedat la auditarea conform normelor legale a bilantului S.C. BETA S.R.L. Satu Mare incheiat la data de 31 decembrie 2001, a contului de profit si pierdere, si a anexelor pentru exercitiul incheiat la aceasta data, asa cum sunt prezentate in anexele la prezentul raport. Aceste conturi anuale au fost stabilite sub responsabilitatea conducerii unitatii.Noi am efectuat auditul conform Normelor de audit financiar si certificare a bilantului contabil elaborate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, norme aliniate la standardele europene si internationale in domeniu.
Dupa parerea noastra, conturile anuale dau o imagine fidela situatiei financiare a unitatii la 31 decembrie 2001, cat si a contului de profit si pierdere si fluxului de trezorerie pentru exercitiul incheiat la aceasta data, in conformitate cu normele de audit financiar si certificare a bilantului contabil, elaborate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, si cu prevederile Legii nr 82/1991 legea contabilitatii, si a Ordonantei Guvernului nr.22/1996 cu privire la actualizarea si completarea regimului general al contabilitatii.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }