QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente economie

Lansare produs NatureColorNatureColor este o companie privata infiintata in 1992, cu sediul in Bucuresti . Managementul firmei este asigurat de trei asociati cu indelungata experienta in domeniul industriei cosmetice.
Compania produce si comercializeaza cosmetice naturale de cea mai buna calitate, in linii complete pentru ingrijirea si infrumusetarea parului.
Prezentul proiect analizeaza obiectivele firmei NatureColor de producere a vopselelor de par, privind lansarea unui nou produs, vopseaua Lumia, pe piata romaneasca.
Sortimentul productiei firmei noastre este format din:

Vopsea - Crema Coloranta

Tratament Colorant DirectPudra Decoloranta
NatureColor crede in puterea naturii. Am strans aceasta putere, care este o sursa de creativitate, eficacitate, blandete si placere.
Am combinat experietele stiintifice cu elemente ale naturii pentru a crea produse cu ingrediente naturale care sunt in acelasi timp eficiente si usor de folosit.
NatureColor crede in respectul fata de mediul inconjurator. Produsele noastre sunt intotdeauna testate de experti inainte de a fi puse pe piata.

Linia Lumia
cu lecitina, keratina si vitamina C
Disponibila in 24 de culori originale de la negru albastrui la rosu intens si blond luminos, vopseaua Lumia infrumuseteaza culoarea naturala .
Culoarea obtinuta este extrem de stralucitoare si durabila in timp.
Datorita formulei sale atent cercetate in laboratoarele NatureColor:
- acopera parul alb in totalitate, uniform de la radacina pana la varfuri.
- are dubla actiune: vopseste si protejeaza in acelasi timp.
Efectul de protectie este asigurat de lecitina, keratina si vitamina C combinatie originala ce reface structura firului de par si il acopera cu o pelicula protectoare, dand stralucire si stabilitate culorii in timp.
Lecitina vegetala din soia, contine fosfolipide si acizi grasi, substante esentiale pentru sanatatea firului de par. Hraneste radacina parului si regleaza functiile pielii capului. Parul devine mai sanatos.
Keratina naturala, substanta constituenta a firului de par patrunde in fibra capilara si ii reface structura, dand parului stralucire si rezistenta.Vitamina C este recunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si nutritive. Protejeaza parul si culoarea de agresiunea factorilor externi, asigurand o mai mare rezistenta a culorii in timp.
Aceste elemente, in asociere cu extractele de musetel si galbenele din emulsia oxidanta, hranesc radacina parului, refac structura fibrei capilare si protejeaza pielea capului in timpul vopsirii.
Noul tip de vopsea este un produs revolutionar, capabil sa surclaseze marcile concurente si sa ocupe locul intai in cerintele consumatorilor. Calitǎtile sale speciale ii asigurǎ o pozitionare de top pe piata de specialitate.
Un prim obiectiv urmarit este acela de a gasi un echilibru intre ceea ce ne propunem noi si ceea ce cauta consumatorul. Pentru aceasta va fi nevoie de o cercetare riguroasa a pietii. Vrem sa oferim consumatorilor bunuri de cea mai buna valoare posibila, sa ne atragem cat mai multi clienti.
Ne propunem ca in primul an de producere a noului sortiment de vopsea sa ne creem o clientela stabila, sa ocupam un loc in frunte in ceea ce priveste cota de piata si sa realizam o cifra de afaceri lunara de cca 500mil. lei si un profit brut de 150mil. lei pe luna. De asemenea, firma urmareste ca in timp sa devina liderul incontestabil al pietii vopselelor - crema colorante.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }