QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente diverse

CezanneSocul privitorului se datoreaza exclusiv deosebirilor frapante de viziune si tehnica, intrucat-aidoma creatiei din din epoca maturitatii- panzele inceputului poarta deja petecea de neconfundat a unui talent robust si de rara autencitate, implinindu-se sub semnele unei dorinte dramatice de a comunica si a unei vointe rar intalnite de a aborda cu luciditate si cu inflexibila tenacitate problemele plasticii, in speranta unei depline rezolvari a acestora.

Egal in inzestrarea celor mai de seama pictori din intreaga istorie a artei europene si stapan-inca din aceasta perioada- pe cele mai de seama mijloace de exprimare a


le acestora, Cezanne isi elaboreaza inca prea in graba lucrarile sau, de cele mai multe ori, le supraelaboreaza, penduland nemultumit intre primei descarcari tensionale si aura de arhaism, invecinata picturii practice in academiile de arta ale vremii. Concurenta structurii cromatice este urmarita cu indarjire, intrucat artistul observase sporul de forta expresiva conferit de grosimea mai mare a materiei cromatice, asezata adeseori pe panza cu cutitul de paleta.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }