QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate cosmetica

Bazele machiajului

Bazele machiajului1 Etapele machiajului


Demachierea -  cu lapte demachiant potrivit tenului.

Tonifierea

Aplicarea cremei hidratante - potrivita tipului de ten ( pentru uniformizarea fondului de ten si a rezistentei acestuia)

Anticearcanul sau corectorulFondul de ten

Pudra fixatoare

Fardul de pleoape

Linia de contur, tus sau creion dermatograf

Perierea si desenarea sprancenelor

Conturul de buze

Rujul sau/ si luciul de buze

Fard de obraz crema / pudra / blush

Rimelarea genelor2 Fundatia


In primul rand, pentru ca un machiaj sa reziste si pentru ca produsele de machiaj sa se aplice uniform e nevoie de pregatirea tenului. Aceasta etapa o putem numi fundatia machiajului, incepand cu pregatirea tenului (demachiere, tonifiere, hidratare) si continuand cu aplicarea fondului de ten, a corectorului si a pudrei.

Fondul pielii este baza - tabloul pe care vom sterge micile griji legate de conditiile de clima sau de stres, iritatiile, micile cosuri si alte roseli, cu un effect rapid care va calma. In fiecare saptamana folosim radiera! Un gomaj usor este singura modalitate de eliminare regulate a celulelor moarte.

Orice casa daca nu are o fundatie rezistenta se poate darama oricand, aceasta regula fiind valabila si in machiaj. Gasirea fundatiei perfecte este cea mai importanta si cea mai dificila parte. Nu exista nici o camera de eroare aici. Trebuie optat pentru o fundatie care este un meci perfect pentru tonul si tipul pielii. O fundatie gresita va avea consecinte dezastruoase pentru aspectul final, ca o fata care este formata imperfect.

Fundatia trebuie sa corespunda culoarii de pe gat, mai degraba decat celei de pe fata. Testarea corecta se face in conformitate cu lumina naturala deoarece niste lumini artificiale pot denatura aspectul de culoare.

3 Finish-ul


Finish-ul este de o foarte mare importanta, sau am putea spune ca in acesta se concretizeaza munca noastra. Atunci cand folosim acest concept ne referim la aspectul final.

Deci, putem vorbi despre look-uri diferite, de la classic la sofisticat. Optiunea de finish pe care o alegem depinde de gustul fiecareia dar trebuie sa tinem cont de o serie de factori cum sunt: varsta, tipul de ten, sezonul sau ocazia careia se adreseaza machiajul, s.a.

Putem astfel avea urmatoarele tipuri de finish:

  • Glossy - da un aspect foarte tineresc, darn u este recomandat persoanelor mature
  • Cremos - niste buze naturale arata bine pe femeile de orice varsta, indifferent de imprejurari.
  • Mat - finish-ul mat este un finish classic dar foarte sofisticat. Foarte bine purtat de femeile mature, este alegerea optima pentru ocaziile formale. Insa, daca fata, buzele, ochii, toate au un aspect mat, aspectul general va fi unul plictisitor.
  • Iridescent - nuantele radiante confera stralucire si finite fetei
  • Metalic - creaza look-uri indraznete si trendy la persoanele tinere dar la cele mature sau pe fete palide nu este la fel de atragator.Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }