QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate constructii

Hidroizolarea terasei inclinate (fara apa baltita)

Hidroizolarea terasei inclinate (fara apa baltita)


Hidroizolarea se face cu produsul hidroizolant ISOFLEX pe baza de elastomeri.

Consumul total al hidroizolantului ISOFLEX este de 1.0 1.5 kg/m.p.


Eventualele remedieri locale ale inclinatiilor se fac cu mortar de ciment, suportul aplicarii produsului ISOFLEX trebuie sa fie curat si uscat.

Inainte de aplicarea produsului ISOFLEX este necesara grunduirea suportului cu ISO-PRIMER , acesta fiind un grund pentru ISOFLEX cu un consum de 200 300 g/m.p..


Dupa uscarea grundului ,se aplica local un strat de ISOFLEX de-a lungul imbinarii terasei cu elemente verticale (parapete,etc), ca si de-a lungul fisurilor existente sau rosturilor de dilatatie, ca si la punctele de imbinare a terasei cu aerisirile, cosurile de fum, jgheaburilor de apa,etc. Cat timp stratul acesta este inca proaspat se armeaza cu o banda din tesatura pliesterica sau din plasa din fibre de sticla lata de 10 centimetri.
In continuare terasa se acopera in totalitate cu ISOFLEX , folosid pensula sau trafaletul. Daca se considera necesar ISOFLEX- ul poate fi diluat cu pana la 5 % apa, pentru o aplicare mai usoara.

Urmeaza o alta acoperire totala cu ISOFLEX, in cruce fata de precedenta si numai dupa uscarea acesteia, rezultatul final fiind o membrana unitara,elastica,impermeabila, fara rosturi si fara imbinari,cu o durata mare de viata datorata compozitiei sale de hidroizolant.Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }