QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente constructii

Caracteristicile de utilizare a cuptoarelor si aparatelor care compun sistemele de masurareCARACTERISTICILE DE UTILIZARE A CUPTOARELOR SI APARATELOR CARE COMPUN SISTEMELE DE MASURARE


Varietatea foarte mare de captoare si aparate cu aplicabilitate in domeniile cele mai diverse face ca, foarte adesea pentru o anumita cercetare sa se aleaga acele aparate si captoare care formeaza un sistem de masurare corespunzator cerintelor impuse. In principal, aceste cerinte sunt:

Precizia de masurare;

Conditiile de mediu in care lucreaza;Timpul consumat cu masurarile si prelucrarea datelor;

Pretul de cost al cercetarilor, in care intra pretul de cost al masurarilor si pretul de cost al prelucrarilor datelor etc.

In general nu se poate vorbi de alegerea separata a fiecarui aparat care formeaza un sistem de masurare, prin prisma acestor cerinte, deoarece prin cuplarea diferitelor aparate, rezultatul final poate fi cu totul altul decat cel scontat. Pentru efectuarea unei cercetari in conditii impuse, exista un sistem de masurare care permite masurarea din punct de vedere al cerintelor in conditii optime.

Pentru a putea alege captoarele si aparatura care sa formeze sistemele optime de masurare, trebuiesc cunoscute tipurile de captoare si aparate utilizate la masurarea marimilor parametrilor care caracterizeaza fenomenele cercetate.


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }