QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate comunicare

Fisa postului - scadenta si casaFisa postului - scadenTA Si casA


1. Denumirea postului:

2. Relatii:

a) ierarhice: este subordonat directorului economico-financiar;

b) functionale: cu secretariatul , contabilitate financiara , scadenta, incasari, casa.

3. Atributii:
a.Gestioneaza registrele scadentare pentru clienti si furnizori ;

b.Urmareste incasarea la timp a sumelor ;

c.Efectuiaza incasari si plati in numerar.


4.Descrierea activitatii :

*     Primeste de la contabilitate financiara   exemplarul F3 (rosu) din factura ,o inregistreaza in registrul scadentar pentru clienti ,o semneaza pe verso si o indosariaza in dosarul de facturi emise.

*     Primeste de la contabilitate financiara   exemplarul F1 (albastru ) din factura si ST, le inregistreaza in registrul scadentar pentru furnizori , le semneaza pe verso si le indosariaza in dosarul de facturi primite .

*     Pe baza registrului scadentar pentru furnizori   emite dispozitii de plata sau ordine de plata , in trei exemplare , “le semneaza pe verso” si apoi le trimite la pentru a fi expediate la banca.

*     Primeste de la secretariat un exemplar din dispozitia de plata sau ordinul de plata revenit de la banca, il inregistreaza in registrul scadentar pentru furnizori si apoi il indosariaza in dosarul de facturi primite.*     Consulta zilnic registrele scadentare. In cazul in care sunt neincasari la timp il informeaza pe director pentru contactarea rau-platnicilor.

*     Efectueaza incasari si plati pe baza dispozitiei de incasare sau plata .

*     Emite chitante pentru incasarile efectuate.

*     Ridica numerarul de la banca si efectueaza platile salariale pentru delegatii pe baza statului de plata sau a altor documente.

*     Contabilizeaza operatiunile de casa.

*     Completeaza registrul de casa(un registru pentru “lei” si cate un registru pentru fiecare valuta in parte).Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }