QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate chimie

Masuri de s.s.m. la fabricarea si controlul calitatii anilinei
MASURI DE S.S.M. LA FABRICAREA SI CONTROLUL CALITATII ANILINEI


Masuri de S. S.M. la fabricarea anilinei


Legislatia in vigoare reglementeaza normele de protectia muncii in diverse situatii, inclusiv pentru fabricarea si controlul calitatii anilinei. Legea nr. 319 / 14.07.2006 are ca scop instituirea de masuri privind promovarea imbunatatirii securitatii si sanatatii in munca a lucratorilor.
Recomandarea Comisiei din 6 decembrie 2007 privind masurile de reducere a riscurilor in ceea ce priveste urmatoarele substante: piperazina; ciclohexan; metilen-difenil diizocianat; 2-butin-1,4-diol; metiloxiran; anilina; 2-etilhexilacrilat; 1,4-diclorbenzen; 3,5-dinitro-2,6-dimetil-4-tert-butilacetofenona; di-(2-etilhexil)ftalat; fenol; 5-tert-butil-2,4,6-trinitro-m-xilen [notificata cu numarul C(2007) 5901


Masuri de reducere a riscurilor pentru lucratori si  mediu

Angajatii care folosesc anilina in activitati cu expunere previzibila (de exemplu, deservirea sau intretinerea curenta a sistemelor inchise) trebuie sa ia nota de orice indrumare sectoriala specifica, elaborata la nivel national pe baza ghidurilor practice neobligatorii, intocmite de Comisie in conformitate cu articolul 12 alineatul (2) din Directiva 98/24/CE.Anilina este o substanta toxica care produce hemoliza, se presupune ca ar fi si cancerigen. Ea este un toxic de contact absorbindu-se prin piele.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }