QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Marinata de peste cu otetMARINATA DE PESTE CU OTET


Ingrediente


1 kg peste (scrumbii, heringi), 250 ml apa, 100 ml otet, 50 ml untdelemn, sare, o foaie de dafin, 10 boabe piper, o ceapa (80 g), o lingurita cu varf sare. 

Mod de preparare


Pestele se curata de intestine, apoi se indeparteaza capul si pielea. Se scot, apoi, 2 fileuri, trecand cu un cutit bine ascutit de o parte si de alta a coloanei, de la coada spre cap ca sa se taie toata carnea de pe oase. Fileurile obtinute se taie in bucati de 4-5 cm si se pun intr-un borcan. Toate ingredientele de mai sus - ceapa taiata in felii, apa, otetul, untdelemnul, foaia de dafin, piperul, o lingurita cu varf de sare se pun intr-o olita si se fierb in clocote 5 minute, apoi olita se ia de pe foc. Cand s-a racit, se desarta peste bucatile de peste si se amesteca bine. Se lasa sa se marineze 6-7 zile la rece, apoi pestele se serveste ca fel intai. Se pastreaza in frigider. 


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }