QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate turism

Covent GardenCovent Garden


Una dintre zonele cele mai animate din Londra, Covent Garden este o destinatie populara atat pentru londonezi, cat si pentru turisti. In centrul sau se afla prima piata amenajata din capitala, trasata de Inigo Jones in secolul XVII si completata recent cu Opera Regala. In ciuda grandorii, mai exista ceva specific pe stradutele inconjuratore. La sud de Covent Garden se afla o alta institutie noua, Somerset House, unde puteti vizita galeria Institutului Courtauld si alte doua galerii importante. Pentru a va bucura din plin de peisajul impozant al locatiei de langa Tamisa patrundeti in zona venind dinspre dig.

Piata Centrala – Covent GardenTimp de 300 de ani, Covent Garden a fost piata de fructe, legume si flori – imortalizata de muzicieni de succes.

Opera Regala

Loctia de prima clasa in privinta muzicii a Londrei, Opera gazduieste Compania de Opera Regala si Compania de Balet. Actuala cladire neoclasica a fost proiectata in 1858 de E.M. Barry si incorpora un portic cu friza recuperat de la cladirea precedenta, distrusa de foc. Opera Regala s-a extins de curand in fermecatorul Floral Hall, care gazduieste acum un bar de sampanie.

Una ditre cele mai mari opere din lume, Palatul Companiei Regale de Balet gazduieste spectacole internationale de opera. In afara de somptuoasa sala mare, exista si salii mai mici, Lindberg si Clode, dedicate si uneori transmite in direct pe ecrane uriase in Piazza.

Galeria Institutului Courtauld

Format in 1932 pentru studierea artei europene, Courtauld este cel mai vechi institut britanic pentru educatie si istoria artei. Situat in aripa de nord a cladirii Somerset, galegia are ca piesa de rezistenta tablouri impresionante. In fiecare marti se tine o masa rotunda despre una dintre picturile din expozitie.

Somerset House

Initial un palat spendid pe malul raului si apoi sediu al Administrasiei Marinei, Somerset House este acum ocupat aproape in intregime de Sediul Civil. O mare parte din cladire este totusi deschisa publicului. Pe langa galeria Courtauld, ea gazduieste Colectia Gilbert de arta deorativa si Camerele Hermitage, avand o colectie de arta din Muzeul Hermitage din Rusia.

Magazinul de jucarii Benjamin Pollock

Deschisa in 1880, acest magazin independent, de familie, este specializat in teatre de jucarie, suvenire teatrale si jucarii traditionale atat pentru copii, cat si pentru colecsionarii adulti. Sortmentele pline de culoare includ masinute si papusi, cutii muzicale si papusi de hartie.

Muzeul Transportului din Londra

Intr0o cladire luminoasa si aerisita este ilustrata istoria transportului din Londra prin postere, fotografii si tipuri de autobuze timpurii, vagoane de metrou si vehicule cu tractiune animala. In zona pentru copii exista si obiecte interactive.

Cativa dintre cei mai inovatori designeri au lucrat pentru Transportul londonez, posterele si mobilierul lor fiind expuse aici. Puteti cedea vehicule care au deservit orasului timp de doua secole. Libraria este excelenta pentru suverine: modele de autobuze, trenuri, taxiuri si semnul distinct al Metroului londonez.

Neal’s Yard

Aceasta enclava fermecatoare, cu firme pictate, jardiniere pline de flori la ferestre si cascade de vegetatie pe ziduri, reprezinta cealalta Londra. Aici sunt magazine cu hrana naturista, se ofera servicii de medicina chineza, masaje, acupunctura. La Neal’s Yard Remedies, testati creme de corp si sampoane, apoi degustati branzeturi englezesti la Laptaria Neal’s Yard in Short’s Gardens.Biserica St. Paul

Inigo Jones a inaltat aceasta biserica cu porticul mare orientat spre est, pre Piazza, si altul spre vest. Claricii au ridicat obiectii, si altarul a fost mutat. Intrarea se face prin vest, iar marea usa din est, ramane pana la urma, un fals.

St Paul Covent Garden a fost o parohie civila in zona metropolitana din Londra, Anglia. El a fost creat in 1645 dintr-o parte a parohiei vechi din St Martin in the Fields, si a fost in cadrul Liberty de la Westminster.

St Paul Covent Garden a fost complet inconjurat de parohia din St Martin in the Fields. A fost grupate in Districtul Strand in 1855, atunci cand a venit in zona de responsabilitate a consiliului de Mitropolit al Lucrarilor.

In 1889 parohia a devenit parte a judetului din Londra si in 1900 a devenit parte a Metropolitan Borough of Westminster. Acesta a fost desfiintat ca o parohie civila in 1922.

Teatru Regal Drury Lane

Drury Lane este sinonim cu teatrul londonez, iar Teatru Regal exprima de ce.cu intrarea sa splendida, cu scarile magnifice ce duc spre loja, clAdirea are un auditoriu suficient de mare permitandu-si muzicaluri ca South Pacific, My Fair Lady, Hello Dolly si Miss Saigon. Primul teatru pe acest loc a fost construit in 1663 pentru Carol al II-lea si pentru amanda acestuia, Nell Gwynne.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }