QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate transporturi

Modelul obscurarii de fum

MODELUL OBSCURARII DE FUM

Efectele obscuritatii vizuale ale fumului bazate pe conceptul FEC este dat de urmatoarea ecuatie:FECfum=OD/0.2 pentru incinte mici si distanta de parscurs (vizibilitate pana la 5 m), si FECfum=OD/0.08 pentru incinte mari si distanta de parcurs *vizibiltate pana la 10 m).Unde OD (in m-1( este densitatea optica a fumului. In aceasta ecuatie, concentratia fumului  este exprimata ca o fractie a concentratiei considerata semnificativa pentru afectarea eficientei scaparii. Daca FECfum depaseste unitatea, atunci se presupune ca nivelul obscuritatii  este suficient pentru a afecta incercarile de scapare.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }