QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate pedagogie

Limba engleza prin cantece si poezii
LIMBA ENGLEZA PRIN CANTECE SI POEZII


Scoala de Arte si Meserii “Ovid Caledoniu” Tecuci, jud. Galati


Inca de la gradinita, studiul limbii engleze are un efect pozitiv asupra copiilor creand o atitudine pozitiva fata de abordarea unei culturi straine. Pentru ca acesta sa aiba succes trebuie respectate anumite conditii care asigura calitatea procesului de invatamant. In primul rand trebuie trezit interesul elevului pentru o cultura si o limba, diferite de ale sale. Profesorul propune teme inspirate din activitatile zilnice, din mediul inconjurator. Lectiile se bazeaza pe observare directa: elevul vede, observa, compara, intra, iese din clasa. Profesorii trebuie sa fie creativi si sa foloseasca tot felul de metode pentru ca elevii sa-si insuseasca vocabularul propriu varstei lor.
Folosirea cantecelor, poeziilor si jocurilor este cea mai potrivita pentru tinerii invatacei.

In ceea ce priveste cantecele, sunt mai multe criterii de selectie a acestora: nivelul elevilor, varsta si interesul acestora, studierea unei anumite structuri gramaticale. Odata selectate, cantecele asigura buna dezvoltare a vocabularului si in acelasi timp distreaza si relaxeaza, facand placuta buna desfasurare a invatarii. De exemplu, pentru consolidarea unor deprinderi de pronuntare se pot folosi cantece ca: “Good Morning Dear Teacher!”, “The Happy Song”, “What Is Your Name?

Poeziile, ca si cantecele, pun accentul pe o anumita structura gramaticala. Odata invatate, poeziile raman in mintea elevului pentru toata viata. In selectia acestora, profesorul trebuie sa aiba in vedere structura gramaticala prezentata, nivelul si varsta elevilor, tema si marimea.Asadar, limba engleza nu se poate invata deodata. Fiecare elev trebuie sa-si insuseasca cunostintele proprii varstei lui. Primii ani de studiu sunt esentiali pentru elevi. De aceea, profesorii de limba engleza trebuie sa stie sa-i atraga pe elevi spre invatarea limbii prin metode cat mai moderne.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }