QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente medicina

VareculVARECUL


Aceasta uimitoare alga marina contine mai multe vitamine si minerale decat oricare alt aliment. Mai exact, contine vitaminele B2, nicotinamida, colina, caroten si acid algenic alaturi de un numar de douazeci si trei de minerale, dupa cum urmeaza:

Iod..0,15-20%

Calciu..1,20%

Fosfor..0,30%

Fier0,10%Sodiu3,14%

Potasiu.0,63%

Magneziu0,76%

Sulf0,93%

Clor.12,21%

Cupru0,0008%

Zinc0,0003%

Mangan0,0008%

Acestora li se adauga prezenta unor oligoelemente: borul, bariul, cromul, litiul, nichelul, argintul, titanul, vanadiul, aluminiul, strontiul si siliciul. Datorita continutului de iod, varecul are un efect normalizant asupra glandei tiroide; cu alte cuvinte, persoanele slabe, cu tulburari tiroidiene, pot castiga in greutate prin folosirea varecului, iar obezii pot slabi cu ajutorul lui. Medicina homeopata utilizeaza varecul pentru a trata obezitatea, problemele de digestie, eliminarea de gaze si constipatia cronica, iar in ultimii ani dietele la moda includeau neaparat varecul, lecitina, otetul si vitamina B6 (vezi sectiunea 260).


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }