QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate medicina

Varecul

VARECUL


Aceasta uimitoare alga marina contine mai multe vitamine si minerale decat oricare alt aliment. Mai exact, contine vitaminele B2, nicotinamida, colina, caroten si acid algenic alaturi de un numar de douazeci si trei de minerale, dupa cum urmeaza:

Iod..0,15-20%

Calciu..1,20%

Fosfor..0,30%

Fier0,10%
Sodiu3,14%

Potasiu.0,63%

Magneziu0,76%

Sulf0,93%

Clor.12,21%

Cupru0,0008%

Zinc0,0003%

Mangan0,0008%

Acestora li se adauga prezenta unor oligoelemente: borul, bariul, cromul, litiul, nichelul, argintul, titanul, vanadiul, aluminiul, strontiul si siliciul. Datorita continutului de iod, varecul are un efect normalizant asupra glandei tiroide; cu alte cuvinte, persoanele slabe, cu tulburari tiroidiene, pot castiga in greutate prin folosirea varecului, iar obezii pot slabi cu ajutorul lui. Medicina homeopata utilizeaza varecul pentru a trata obezitatea, problemele de digestie, eliminarea de gaze si constipatia cronica, iar in ultimii ani dietele la moda includeau neaparat varecul, lecitina, otetul si vitamina B6 (vezi sectiunea 260).


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }