QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate medicina

Suc de lucerna - tratare boli si mentinerea sanatatii
Suc de lucerna - tratare boli si mentinerea sanatatii


Lucerna este un aliment bogat in clorofila. Sucul proaspat este prea tare pentru a fi baut singur. Este bine sa fie amestecat cu suc de morcov, in care caz este bun in boli ale arterelor si ale inimii.

Gazele in intestin (calorii) provoaca multe tulburari cardiace, deoarece apasa pe organele legate de inima.

Clorofila este de mare folos pentru tulburarile respiratorii, infectii ale sinusurilor si plamanilor, stari astmatice si bronhiale.

Vegetarienii care se feresc de faina si produse zaharoase con-centrate nu sufera de aceste tulburari in special daca de mici au fost invatati sa le evite, ca si laptele de vaca.

Pe langa regulile de higiena generala, evitarea aerului inchis, mentinerea deschisa a porilor pielii(bai aburi), mentinerea curata a rinichilor prin evitarea alcoolului si a alimentelor care produc acidul uric, curatirea colonului, celulelor si tesuturilor, acestea trebuind sa capete hrana organica vie.

Afara de sucul de morcov si lucerna,sucul de laptuca poate fi adaugat pentru a putea imbogati combinatia de elemente necesare radacinii parului.

Consumarea zilnica a 1/2 litru de suc combinat poate ajuta in masura considerabila cresterea parului.loading...Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }

Referate similare:loading...


Cauta referat