QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate medicina

Mentinerea ritmului sinusal

Mentinerea ritmului sinusal

Clasa I

Inainte de initierea terapiei antiaritmice se recoman­da tratamentul factorilor precipitanti si a cauzelor rever­sibile. (Nivel de evidenta C)

Clasa IIa

Tratamentul farmacologic poate fi folositor la pacientii cu FA pentru mentinerea ritmului sinu­sal si prevenirea aparitiei tahicardio­miopa­tiei. (Nivel de evidenta C)
Aparitia unor episoade de FA mai rare si bine tolerate poate fi considerat un rezultat accep­tabil pentru o medicatie antiaritmica. (Nivel de evidenta C)

Initierea tratamentului antiaritmic in afara spi­talului este acceptabila la pacientii cu FA fara boala cardiaca atunci cand medicamentul este bine tolerat. (Nivel de evidenta C)

La pacientii cu FA ”lone” fara boala cardiaca structurala, initierea propafenonei sau flecaini­dei in afara spitalului poate fi benefica la cei cu FA paroxistica care sunt in ritm sinusal in momentul in momentul initierii tratamentului. (Nivel de evidenta B)

Sotalolul poate fi benefic la pacientii nespi­talizati, in ritm sinusal, fara boala cardiaca, predispusi la la FA paroxistica, daca intervalul QT de baza necorectat este mai mic de 460msec, electrolitii serici sunt in limite nor­male si pacientul nu are factori de risc pentru proaritmia asociata antiaritmicelor de clasa III. (Nivel de evidenta C)

Ablatia prin cateter este o alternativa accepta­bila la terapia farmacologica pentru preventia recurentelor FA la pacientii simptomatici cu atriu stang normal sau putin dilatat. (Nivel de evidenta C)Clasa III

Terapia antiaritmica cu un anumit medicament in vederea mentinerii ritmului sinusal nu este recomandata la pacientii care au factori de risc clar identificati pentru proaritmie cu respec­tivul drog. (Nivel de evidenta A)

Terapia farmacologica pentru mentinerea rit­mu­lui sinusal nu este recomandata la pacien­tii cu boala de nod sinusal avansata sau la cei cu disfunctie de nod atroventricular (AV) cu excep­tia celor care au un pacemaker functional. (Nivel de evidenta C)


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }