QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate medicina

Fibrilatia atriala postoperatorie

Fibrilatia atriala postoperatorie

Clasa I

Terapia orala cu betablocante in vederea preventiei FA postoperatorii este recomandata la pacientii care sunt supusi unei interventii chirurgicale cardiace, daca nu exista contrain≠dicatii. (Nivel de evidenta A)

Administrarea de blocante ale nodului AV este recomandata pentru obtinerea controlului frec≠ventei ventriculare la pacientii la care apare FA postoperatorie. (Nivel de evidenta B)
Clasa IIa

Administrarea preoperatorie de amiodarona re≠du≠ce incidenta FA la pacientii care sufera o interventie chirurgicala cardiaca si reprezinta o terapie profilactica adecvata pentru pacientii cu risc crescut pentru FA postoperatorie. (Nivel de evidenta A)

Este acceptabil sa se converteasca FA postope≠ratorie fie farmacologic cu ibutilid, fie electric, cu aceleasi indicatii ca si pentru pacientii non-chirurgicali. (Nivel de evidenta B)

Este justificata administrarea terapiei antiarit≠mice pentru mentinerea ritmului sinusal la pacientii cu FA postoperatorie recurenta sau refractara la tratament in acelasi mod ca si pentru pacientii non-chirurgicali. (Nivel de evi≠denta B)Este recomandabil sa se administreze terapie antirombotica la pacientii cu FA postoperatorie in acelasi mod ca si pentru pacientii non-chi≠rur≠gicali. (Nivel de evidenta B)

Clasa IIb†††

Administrarea profilactica de sotalol poate fi luata in considerare la pacientii la risc pentru a dezvolta FA dupa chirurgie cardiaca. (Nivel de evidenta B)


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }