QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate marketing

Extinderile de marca (brand stretching) si aparitia megamarcilor (corporate brands)
Extinderile de marca (brand stretching) si aparitia megamarcilor (corporate brands)Extinderile de marca inseamna utilizarea unei marci pentru o noua clasa de produse, pentru un segment diferit de cel de origine; aceasta permite firmei sa atraga noi cumparatori, propunand servicii mai complete, intrand pe teritorii mai largi (marca Kinder a fost extinsa de la ouale cu surprize la alte dulciuri).
Corporate brand inseamna utilizarea de marci mai putine, dar mai puternice, prin alegerea celor dovedite mai lucrative. Se realizeaza economii de scara, dezvoltarea de marci-umbrela si o rationalizare a cheltuielilor de comunicare ( exemplu: Corporate brand Virgin are Cola, Energy drinks, companie aeriana, casa de discuri, supermagazine de discuri / Virgin Mega Store, cinematografe. A pornit din Marea Britanie si s-a extins in Europa si SUA).

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }