QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Ulead photoimpact 6


dar si o alta optiune prin care puteti selecta culoare predominanta. Acesasta este formata din trei reglaje de culori rosu, verde si albastru.

Paleta cu instrumente

Paleta de instrumente este formata (de la stanga la dreapta in imaginea de mai sus) din: cursorul de selectare obiecte, cursorul de selectare o suprafata de imagine, cursorul de introdus text, cursorul de introdus obiect (forma geometrica), cusorul de selectare o suprafata de imagine si deschiderea ei intr-o imagine noua, guma de sters, redimensionare imagine, selector de culoare, lupa, efecte, instrumente de desenat, instrument de copiere, instrument de adaugare obiecte si instrument de colorare majora.
 Paleta “Easy Palette”


Paleta cu instrumente de desenat

Este compusa (de la stanga la dreapta in imaginea de mai sus) din: pensula, sprai, creion, creion ceramic, creta, creion, marker, pensula pentru pictura in ulei, creion cu particule colorate, pensula uda, craion cu urma, carioca. In partea de sus a ecranului se gaseste o paleta cu optiuni ale instrumentului selectat. La instrumentele de desenat pe aceasta paleta se gasesc culoarea cu care doriti sa desenati, dimensiunile instrumentului si efectele pe care le poate aplica in timpul desenarii cu respectivul instrument.


Paleta cu instrumente de selectat


Paleta cu gume de sters

Paleta cu instrumente cu efecte
Paleta cu efecte de culoare pentru obiectul selectat


Paleta cu obiecte

Aceasta paleta contine obiecte sau contururi de obiecte 2D si 3D, cat si linii drepte sau curbe, continue sau intrerupte.


Efectele pe care le contine PhotoImpact 6 sunt diverse.
Stilul imaginii. Cu ajutorul efectului de stil season puteti aduce imaginii dumneavoastra o apropiere de sezonul in care sunteti chiar daca poza este facuta in alt sezon. Cu efectul stil fillter puteti filtra anumite culori din imaginea dvs. In categoria stil se mai gasesc efecte de fatza, de cladiri, flori, sculpturi, de natura, de cer, de luminozitate (zi) sau de intuneric (noapte).

Filtrarea imaginii. Cu ajutorul acesui efect puteti filta o culoare dintr-o imagine inlocuindo cu alta, sau puteri transforma imaginea intr-o singura culoare. Tot aici puteti filtra luminozitatea dintr-o imagine, ii puteti aduce efecte de miscare, efecte 2D si 3D, efecte de marire sau micsorare, bombare sau subtiere a unei portiuni din imagine cat si efecte de pictura in ulei sau acoarele si efecte de decupatura/lipire.La Efecte de pictura puteti adauga efecte de pictura pe diferite materiale cum ar fi sticla, panza, lemn, metal, hatrie, usacat sau umed, in ulei sau in apa.

Efecte de desen. Aici puteti adauga efecte de diferite instrumente de desenat (creta, pensula, carioca, creion ceramic, pix, etc.), dar si efecte de fulgere, explozii, ceata, fulm, ploaie, ninsoare, meteoriti. Tot aici puteti aduce imaginii dumneavoastra efectul de vechime.

Cu ajutrorul galeriei stamp puteti adauga obiecte din lumea reala. Aceste obiecte se gasesc in libraria de imagini a programului. Acestea pot fi: frunze, fructe, legume, animale, flori, creioane, mingi de tenis, de fotbal, etc.

Efecte cu particule contine efecte cu picaturi de apa, fum, ceata, foc, zapada, efectul de ‘underwater’ .

Efectul de lumina poate aduce imaginii dvs. efecte cu fulgere, artificii, reflectii solare, reflectoare, meteoriti, comete si lasere.

Efectele animate sunt efecte de artificii, fulger, vant, ceata, reflectoare, toate in miscare. Cu aceste efecte puteti anima imaginea dumneavoastra. Singura extensie cu care puteti salva aceasta imagine este GIF (Graphics Interchange Format).

Efectele material. Aceste efecte sunt numai pentru obiectele sau textele deja adaugate in imagine si le ofera acestora aspectul de sticla, plastic, lemn, metal, material textil.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }