QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Sistemul de comutatie digitala Siemens EWSD


Reteaua de banda larga este destinata integrariiserviciilor, care pot fi servicii de transmitere voce, date sau imagini. Aceste servicii au caracteristici foarte variate, singurul element comun fiind acela ca informatiile sunt transmise prin semnale digitale. Integrarea acestor servicii, accesibile printr-o reteaa unica de telecomunicatii de banda larga, impune utilizarea unor tehnici noi de comunicatie, care sa posede urmatoarele caracteristici: sa accepte debite binare foarte diferite; sa accepte o fluctuatie a benzii de trecere in timpul aceleiasi comunicari; sa permita modificarea exigentelor referitoare la controlul erorii, in functie de solicitari.Reteaua de comutaite utilizeaza comutatoare ATM, care functioneaza pe principiul comutatorului de pachete de date.
Prin utilizarea ISDN de banda larga bazate pe ATM, cu o retea de transmisie realizata cu fibre optice, se asigura abonatului acces de la terminalul sau la orice tip de serviciu. Aceasta evolutie influenteaza structura topologica a retelei de telecomunicatii. O solutie economica, din punct de vedere al investitiilor si al costurilor de exploatare, pentru ISDN de banda larga, se obtine prin reducera numarului de niveluri ierarhice de comutatie la nivelul central si nivelul de acces. Interconectarea este realizata prin echipament de transmisie cu utilizarea multiplexoarelor sincrone cu facilitati de insertie/extragere si comutatie.


Se apreciaza ca in viitorul apropiat vor avea loc modificari majore in reteaua de telecomunicatii.
Centrala de comutatie digitala Siemens EWSD se bazeaza pe aceasta tehnologie prezentata anterior si o voi prezenta mai manuntit in paginile urmatoare.II. NOTIUNI GENERALE ASUPRA SISTEMELOR ELECTRONICE DE COMUTATIE


II.1. CARACTERISTICI ALE COMUTATIEI ELECTRONICE

Comutatia electronica a devenit o realitate tehnica in dezvoltarea sistemelor destinate echiparii retelelor de telecomunicatii.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }