QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente informatica

Referate bazele informaticiiSe spune ca H este indus sau generat de multimea de varfuri Y.
Un graf orientat este complet daca oricare doua varfuri distincte sunt adiacente.
Un graf orientat G=(X,U) se numeste conex daca pentru oricare doua varfuri distincte x,y apartin lui X exista in G un lant de extremitati x,y. Se numeste componenta conexa a unui graf orientat G un subgraf conex al sau maximal in raport cu aceasta proprietate (oricare ar fi un nod din subgraf nu exista lant intre acel nod si varfurile care nu fac parte din subraf).
Grafuri neorientate

Def: Se numeste graf neorientat o pereche ordonata de multimi (X,U), X fiind o multime finita si nevida de elemente numite noduri sau varfuri, iar U o multime de perechi neordonate


(submultimi cu doua elemente) din X, numite muchii.
Gradul unui varf x este dat de numarul muchiilor incidente cu x. Se noteaza cu d(x) ('d' reprezinta prima litera din cuvantul degre din limba franceza si care inseamna grad).
Un graf partial al grafului G=(X,U) este un graf G 1 =(X.V) daca G1 are aceeasi multime de varfuri ca G iar multimea de muchii V este chiar U sau o submultime a acesteia.
Un subgraf al unui graf G=(X,U) este un graf H=(Y,V) astfel incat Y este inclus in X iar V contine toate muchiile din U care au ambele extremitati in Y. Vom spune ca subgraful H este indus sau degenerat de multimea de varfuri Y.
Se numeste graf complet cu n varfuri un graf care are proprietatea ca orice doua noduri diferite sunt adiacente.
Tare conexitate

Un graf G=(X,U) este tare conex daca lxl=1 sau pentru oricare doua varfuri x,y apartin lui X exista un drum de la x la y si un drum de la y la x.
O componenta tare conexa a unui graf G=(X,U) este un subgraf G1=(X1,Y1) al lui G care este tare conex si care este maximal in raport cu aceasta proprietate, adica oricare ar fi x apartine X X1 subgraful lui G generat de X1 reunit cu{x} nu mai este tare conex.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }