QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Lotus software
Mai mult , iNotes extinde serviciile de mesagerie Domino sigure si scalabile catre utilizatorii Microsoft Outlook.
Mobile Notes alaturi de Domino Everyplace permite accesul la directoarele de email , calendar handheld de tipul PDA sau telefoane WAP. Conceptul Mobile Notes inseamna de fapt accesul la serverul Notes de oriunde si oricand folosind mijloace variate de conectare.


Tehnologii asistate de calculator

Prin simpla selectare a obiectului (se executa dublu clic pe el) se deschide fereastra aplicatiei care l-a creat. Pentru modificarea obiectului nu mai este nevoie sa se comute intre aplicatia server si aplicatia client. Obiectul incapsulat nu va mai avea nici o legatura cu documentul sursa , iar modificarea lui nu va afecta documentul sursa. Cele doua documente, sursa si destinatie, pot fi create cu aceeasi aplicatie sau cu aplicatii diferite. De exemplu, un desen creat cu PAINT, sunetele create cu SOUND RECORDER, o animatie din MEDIA PLAYER pot fi incapsulate intru-un document WORD PAD sau WORD sau intr-o foaie de calcul EXCELOBIECTUL LEGAT(linked object) este o reprezentare a unui obiect inserat intr-un document destinatie. Prin legarea obiectului dintr-un document sursa intr-un document destinatie nu se realizeaza copia obiectului in documentul destinatie, ci o referinta catre obiectul sursa.
Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }