QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Componentele Hard-uluiPlaci de extensie: a) Placa grafica are rolul de a face posibila afisarea imaginilor pe monitor. Placa grafica are rolul de a transforma imaginea retinuta in memoria video in semnale analogice necesare monitorului pentru a reproduce imaginea.
b) Placa de sunet are rolul de a schimba informatia binara in informatie analogica necesara boxelor pentru a redarea sunetelor.


c) Placa de retea are rolul de a permite mai multor PC-uri sa aibe acces simultan la datele alor mai multor utilizatori, memorarea unica a datelor, etc.
4. Unitatea Floppy permite sa se scrie sau sa se citeasca de pe dischete. Ea se gaseste in unitatea centrala. Orice PC este inzestrat cu o unitate floppy, chiar daca aceasta prezinta niste dezavantaje desi pastreaza date pe dischete , deoarece datele se pot pierde si capacitatea de memorare e foarte mica (1.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }