QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Anexa A - Manualul utilizatorului


Unul dintre principiile de baza in automatizarea rationamentului presupune existenta unei baze de cunostinte reprezentate sub o anumita forma pentru a defini in mod efectiv un context corespunzator unei probleme.
Aplicatia de fata, isi propune sa fie un instrument util unui inginer de cunostinte pentru a putea crea o baza de cunostinte fuzzy in scopul definirii in mod efectiv un anumit context. Mai mult, aplicatia pune la dispozitia utilizatorului un instrument de construire de expresii fuzzy pentru care se poate evalua gradul de adevar (in sensul corespondentelor dintre cunostintele reprezentate si efectul utilizarii acestora in cadrul unor expresii in limbaj natural).


Pentru aceasta, aplicatia dispune de o serie de elemente ce permit definirea unui context impreuna cu toate elemetele necesare construirii unei baze de cunostinte corespunzatoare contextului in cauza.
Elementele principale sunt usor accesibile prin intermediul optiunilor sistemului si a barei de unelte ce face legaturile catre modulele implementate pentru a putea atinge scopul propus.
Pentru a va asista in operarea modulelor aplicatiei, au fost dezvoltate o serie de elemente specifice: explicatiile sub forma de ‘tooltip/quicktip’, cat si cele oferite de sistemul de ajutor.Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }