QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente informatica

Expedierea mesajului e-mailEXPEDIEREA MESAJULUI E-MAIL


Expedierea unui nou mesaj e-mail


Dupa scriere textului din mesaj si o eventuala atasare de fisiere, mesajul  este pregatit pentru a fi transmis. Aceasta etapa se executa foarte simplu prin accesarea butonului . Daca toate informatiile care personalizeaza destinatarul sunt corecte, pe ecranul calculatorului va apare o noua fereastra(Fig. 6.2.15) care va va instiinta prin cuvinte si bifare, ca mesajul a fost trimis spre destinatie. De aici, aveti ocazia sa adaugati adresa destinatarului intr-un catalog cu adrese, prin actionarea butonului, sa reveniti in directorul Inbox prin actionarea link-ului  sau sa accesati alte variante de posta electronica Yahoo:  .

Adaugarea unei noi adrese e-mail in fereastra de validare a expedierii unui mesaj


Daca doriti sa imbogatiti catalogul cu adrese cu adresa destinatarului unui mesaj expediat curent, accesati butonul. Efectul acestei actiuni este aparitia unei noi ferestre, de felul celei din Fig. 6.2.16. Introduceti toate datele cerute despre destinatar dupa care validati prin actionarea butonului .

Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }