QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente informatica

Citirea unui mesaj primitCITIREA UNUI MESAJ PRIMIT


Deschiderea unui mesaj e_mail


Exista doua posibilitati de deschidere a unui mesaj:

in fereastra programului client, prin actiunea de clic-stanga pe mesaj

in fereastra mesajului, prin actiunea de dublu clic-stanga pe mesaj.Efectul acestei actiuni este aparitia uneia dintre cele doua ferestre (Fig. 6.3.3) in care, foarte usor, la fel ca pe o scrisoare, mesajul poate fi citit de catre dumneavoastra.Pentru mesaje putin mai lungi, aveti la dispozitie cele doua bare pentru derularea paginii pe orizontala sau pe verticala.

Daca mesajul primit are atasamente (Fig. 6.3.4), acestea vor completa mesajul .Pentru a citi mesajul precedent acestui mesaj, actionati link-ul ,  iar pentru a citi mesajul urmator, actionati link-ul(butoane prezente pe bara cu instrumente standard). O alta metoda, mai rar folosita deoarece presupune cate doua actiuni in locul unei singure actiuni, este sa selectati meniul View, comanda Next sau Previous, apoi Item. De asemenea, actionand link-ulva veti intoarce in fereastra initiala cu mesaje.


Descarcarea fisierelor atasate


Daca mesajul primit contine un fisier sau mai multe fisiere atasate, prima faza este devirusarea acestora, actiune realizata prin actionarea butonului  , pe rand, pentru fiecare fisier atasat .

Daca mesajul primit ca rezultat al acestei operatii este negativ (Fig. 6(fisierul atasat nu este virusat) puteti sa vizualizati acest fisier prin actionarea butonului  sau sa initiati operatia de descarcare a acestui fisier pe un suport de pastrare a informatiei prin actionarea butonului Download Attachement.

Pasii care trebuie parcursi pentru a continua descarcarea unui fisier atasat, sunt:

in caseta de dialog Save Attachement, care apare dupa actionarea butonului Download Attachement, alegeti unitatea de disc pe care doriti sa o utilizati pentru a realiza descarcarea fisierului;

selectati mai explicit directorul in care doriti sa se efectueze aceasta salvare;

lasati denumirea implicita sau redenumiti copia fisierul atasat;

nu modificati nimic in caseta Type in care va apare automat tipul programului cu care s-a creat acest fisier;

actionati butonul Save Attachement.

Niciodata sa nu vizualizati un fisier atasat daca nu l-ati devirusat initial !


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }