QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Adaugarea unor slide-uri din alta prezentare

ADAUGAREA UNOR SLIDE-URI DIN ALTA PREZENTARE

Exista posibilitatea de a insera cateva sau toate slide-urile dintr-o prezentare in prezentarea curenta. Pentru aceasta:

n     Deschide prezentarea in care doresti sa inserezi slide-urile.

n     Selecteaza slide-ul dupa care doresti sa faci inserarea noilor slide-uri.n     Din meniul Insert alege optiunea Slides from Files.

n     Cu ajutorul butonului Browse vei afisa caseta Browse care iti permite sa cauti prezentarea ce contine slide-urile pe care doresti sa le inserezi in prezentarea curenta.

n     In fereastra Slide Finder apar slide-urile de prezentare. Poti vizualiza aceste slide-uri sub forma de imagini sau poti vedea in partea dreapta a acestei ferestre o lista cu toate titlurile slide-urilor si cu o fereastra de previzualizare.

n     Executa clik pe slide-urile pe care doresti sa le inserezi si apoi apasa butonul Insert. Daca doresti sa inserezi toate slide-urile atunci poti sa apesi butonul Insert All.n     Dupa inserare executa clik pe butonul Close si slide-urile vor aparea in prezentarea pe care ai ales-o anterior.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }