QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate geografie

Insulele Galapagos sau Colon Archipelago din Oceanul Pacific sunt o provincie a Ecuadorului

subspecii core se gasesc pe insule.Unice in ahipelag sunt 6 specii de testoase gigantice.Reptilele de pe insula includ
doua specii din familia iguana care sunt singurele specii de soparle de pe planeta care respira sub apa.Insulele mai contin 85 de speciii de pasari incluzand flamingo si pinguini ,mai sunt si foci din abundanta si multe specii de pesti pe linga mal.O parte din insulele Galapagos sunt un sanctuar al vietii in salbaticie.Insula are o populatie totala (1990) de 9875 de locuitori,majoritatea ecuadorieni.Centrul administrative este Puerto Baquerizo pe San Cristobal.Cultura de baza este formata din legume,fructe tropicale si cafea.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }