QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente geografie

Insulele Galapagos sau Colon Archipelago din Oceanul Pacific sunt o provincie a Ecuadoruluisubspecii core se gasesc pe insule.Unice in ahipelag sunt 6 specii de testoase gigantice.Reptilele de pe insula includ
doua specii din familia iguana care sunt singurele specii de soparle de pe planeta care respira sub apa.Insulele mai contin 85 de speciii de pasari incluzand flamingo si pinguini ,mai sunt si foci din abundanta si multe specii de pesti pe linga mal.O parte din insulele Galapagos sunt un sanctuar al vietii in salbaticie.


Insula are o populatie totala (1990) de 9875 de locuitori,majoritatea ecuadorieni.Centrul administrative este Puerto Baquerizo pe San Cristobal.Cultura de baza este formata din legume,fructe tropicale si cafea.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }